ЧЕТИРИ ФИЛМСКА ХИТА НА РЕПЕРТОРУ ПАЛАНАЧКОГ БИОСКОПА У СУБОТУ, НЕДЕЉУ И ПОНЕДЕЉАК

У Културном центру ће се овог викенда наћи четири нова филмска хита, које ће наши суграђани моћи да погледају на великом платну. Као и обично на нашем порталу можете погледати трејлере за најављене филмове. Карте су у претпродаји на билетарници КЦ-а по цени од 250 дин. Цена карте за филм „Јужни ветар“ је 150 дин.
П.С. Молимо суграђане да не уносе храну и пиће у салу Градског позоришта у којој се поменуте пројекције одвијају. Хвала!

Субота 24.11.2018

16.00 – Фантастично путовање у Оз

18.00 – Боемска рапсодија

20.30 – Јужни ветар

Недеља 25.11.2018.

16.00 – Гринч

18.00 – Јужни ветар

20.30 – Јужни ветар

Понедељак 26.11.2018.

16.00 – Гринч

18.00 – Боемска рапсодија

20.30 – Јужни ветар

ЈУЖНИ ВЕТАР

Трајање: 125 минута
Жанр: трилер
Година: 2018.
Земља: Србија
Режисер: Милош Аврамовић
Цена улазнице: 150 динара

Улоге: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Христо Шопов, Иваjло Захариjев…
У животу Петра Мараша, припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни „Цар“, добро „ради“. Посао је уигран, новца има довољно за све, а полиција им не прави проблеме.
Све ће се то променити када Мараш случајно замери бруталном нарко клану.

БОЕМСКА РАПСОДИЈА

Жанр: биографски
Режија: Декстер Флечер, Брајан Сингер
Улоге: Рами Малек, Џозеф Мазело, Бен Харди
Трајање: 134 минута
Цена улазнице: 250 динара
„Боемска рапсодија“ је биографски филм који слави групу Queen, њихову музику и изванредног фронтмена Фредија Меркјурија, који је пркошењем и разбијањем стереотипа постао један од најпопуларнијих певача на планети.
Кроз пресек култних песама и револуционарног звука, филм такође прати и метеорски брз развој и успон бенда, укључујући и експлозију тог истог метеора у време када се Фредијев животни стил отео контроли, али и тријумфални повратак концертом на Live Aid-у, када је Меркјури, гледајући у очи своју смртну болест, повео бенд у један од најзначајнијих и најфасцинантнијих наступа у историји рок музике.

ГРИНЧ (синхронизовано)

Жанр: анимирани, комедија
Режија: Јароу Чејни, Скот Мозјер
Трајање: 90 минута
Цена улазнице: 250 динара 

ГРИНЧ је прича о необичном мрзовољном цинику који креће у мисију да украде Божић, а чије се срце до краја те авантуре мења захваљујући необузданом духу девојчице која верује у Божић и чаролији празника.

Духовит, топао и визуелно очаравајући флм причаће нам универзалну причу о празничном духу и несавладивој снази оптмизма.

 

ФАНТАСТИЧНО ПУТОВАЊЕ У ОЗ

“Фантастично путовање у ОЗ” прати девојчицу Дороти (унуку надалеко познате Дороти) која одлази у чаробну земљу ОЗ помоћу бакиних магичних ципелица. Дороти стиже у прави час да спасе Смарагдни град од лукавог Урфина Џуса и његових дрвених војника. Стари другари Лимени, Страшило и Лав уз помоћ Дороти покушаће да поразе Урфинову војску и открију разлог његове мрзовоље.

 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/cetiri-filmska-hita-ba-repertoru-palanackog-bioskopa-u-subotu-nedelju-i-ponedeljak/