ЧЕТИРИ ФИЛМСКА ХИТА ПОСЛЕДЊИХ ДАНА СТАРЕ ГОДИНЕ У БИОСКОПУ

Најновији филмски хитови и у Паланци!!!
29. децембар 2016.
16:00 сати цртани филм „Тролови“ 3D
18:00 и 20:00 сати домаћи филм „Војна академија 3 – нови почетак“
30. децембар 2016.
16:00 сати цртани филм „Вајана“ 3D
18:00 сати домаћи филм „Војна академија 3 – нови почетак“
20:00 сати домаћи филм „Стадо“

Упадајте у СТАДО! Врхунска комедија и редитељски првенац легендарног Николе Kоја. Осим што ће нас насмејати до суза, СТАДО ће нас натерати и на промишљање о многим стварима којима смо свакодневно изложени путем медија и послова које обављамо. Импресивну глумачку екипу уз Николу Kоја предводе Зоран Цвијановић, Весна Тривалић, Наташа Нинковић, Никола Ђуричко, Горан Шушљик, Војин Ћетковић, Марко Гверо, Бане Трифуновић, Срђан Тимаров, Христина Поповић, Горан Радаковић, Драган Петровић Пеле, Миран Бањац, Петар Стругар и многи други.

„Војна академија“ 3 Улоге тумаче:
Бојан Перић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Тамара Драгичевић, као и Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Милош Тимотијевић, Олга Одановић, Ивана Михић, Младен Нелевић, Оливера Викторовић, Предраг Смиљковић, Милица Михајловић, Јелица Сретеновић, Горан Радаковић, Татјана Венчеловски, Зинаида Дедакин, Ненад Ћирић, Миодраг Kрстовић, Слободан Тешић, Бранка Шелић.

Из Волт Дизни студија за анимацију стиже „Вајана“, невероватна ЦГ анимирана авантура о живахној тинејџерки која ће отпловити на храбру мисију да спаси свој народ. За време тог путовања она ће упознати некада моћног полубога Мауија (Двејн Џонсон) који ће је водити у њеној мисији да постане „налазач пута“. Они ће заједно путовати по отвореном океану у овом акцијом набијеном путовању, где ће се сусрести с огромним ватреним створењима и невероватним препрекама. Успут ће Вајана испунити недовршени задатак својих предака и открити оно што је увек тражила: свој идентитет.

Тролови су слатка, радознала створења који воле да певају, играју и да се добро забављају. Али ова створења нису само предивна, већ су и главна посластица за гладне Бергане.

Kада Мака, оптимистична и весела принцеза Тролова, започне опасну мисију спашавања својих најбољих другара од гладних Бергена, долази до Закерала по помоћ, градског ексцентрика – песимистичког реалисту који жели принцези да докаже да свет нису колачићи и дуге. Њих двоје ће се заједно упустити у авантуру која ће их одвести ван света који им је познат.

У оригиналној верзији Џастин Тимберлејк и Ана Kендрик дају гласове главним јунацима, док у домаћој верзији њих синхронизују наши познати певачи Марко Мандић и Ана Штајдохар.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/cetiri-filmska-hita-poslednjih-dana-stare-godine-u-bioskopu/