ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА АТЛЕТИЧАРЕ ЈАСЕНИЦЕ НА НОВОГОДИШЊЕМ МИТИНГУ

У Суботу 28.12. у атлетској дворани, одржан је новогодишњи митинг А.К. Црвена Звезда.
Атлетски клуб Јасеница је представљало 14 такмичара и освојене су 4 медаље.Златну медаљу освојио је Јован Голубовић у трци на 40 мет. у конкуренцији преко 70 такмичара за 2012 годиште и млађе.

Сребрну медаљу, освојила је Дуња Будимир у скоку у даљ за атлетске школе „А“, скоком од 4.34 цм. Овим такмичењем она је завршила своје наступе у атл. школи, и од првог јануара прелази у конкуренцију млађих пионирки.

Бранзоне медаље освојили су Милан Стевановић у трци на 40 метара за Аатл. школе „Б“ ( 2010/11) у конкуренцији преко 40 такмичара као и Мила Милосављевић у трци на 60 мет.препоне за старије пионирке временом 9.68 сек. и тако поставила свој нови лични резултат у овој дисциплини. У скоку у даљ заузела је укупно 6. место резултатом 5.06 мет.
Бранко Басарић је у трци на 200 метара добро трчао, ишао мало спорије од свог личног резултата.

Овим такмичењем завршена је овогодишња серија митинга у атлетској дворани, где су наши такмичари освојили укупно 26 медаља и постигли неколико добрих резултата.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/cetiri-medalje-za-atleticare-jasenice-na-novogodisnjem-mitingu/