ЧЕТИРИ СРЕБРА ЗА АТЛЕТИЧАРЕ ЈАСЕНИЦЕ НА „НОВОГОДИШЊЕМ МИТИНГУ МАЛИХ ШАМПИОНА“

Минулог викенда у атлетској дворани на Бањици одржано је такмичење „Новогодишњи митинг малих шампиона“ у организцији А.К. Партизан. Такмичење је организовано за атлетске школе „А“( 2005/06Г.),“Б“(2007/08Г.) и „Ц“(2009 г. и млађи) у тробоју ( 50 мет.,200 мет., и скок у даљ), такмичари су освајала поене у овим дисциплинама на основу остварених резултата у свакој дисциплини у којој су се такмичили, као и за млађе(2003/04) и старије пионире(2001/02).
Атлетски клуб Јасеница је представљало 12 такмичара за атлетске школе и три такмичара за млађе пионире. Освојене су 4 сребрне медаље. Павле Митровић је освојио у конкуренцији А.Ш „Б“, Павле Давидовић и Мила Милосављевић за А.Ш „А“ и Тијана Димић за млађе пионирке на 600 метара.
Бранко Басарић је заузео последње 5. место у конкуренцији млађих пионира на 600 метара временом од 1:50 и поставио свој лични рекорд у овој дисциплини.
Сви остали такмичари су постигли врлодобре резултате и дали су све од себе у околностима у којима се ткмичење одвијало.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/cetiri-srebra-za-atleticare-jasenice-na-novogodisnjem-mitingu-malih-sampiona/