„ЧОВЕКОЉУБЉЕ“ У ПЕТАК ДЕЛИ СТОЧНУ ХРАНУ У ГОЛОБОКУ

„Човекољубље, Добротворна фондација Српске Православне Цркве, ће у петак 7. септембар 2018. године вршити поделу хуманитарне помоћи становништву погођеном олујним невременом и градом, који су током јуна ове године задесили подручје општине Смедеревска Паланка.
Расподела кукуруза за исхрану стоке вршиће се на тргу у центру села, испред Месне заједнице Голобок, са почетком у тринаест часова.

Помоћ у виду кукуруза за исхрану стоке примиће угрожене породице у селу Голобок, општина Смедеревска Паланка, које поседују сточни фонд, а чија су домаћинства претпрела штету од временских непогода.

Човекољубље је Добротворна фондација Српске Православне Цркве која се бави хуманитарним и развојним програмима. Од оснивања 1991. године рад Човекољубља заснован је на основним хришћанским вредностима, као и на највишим стандардима водећих међународних хуманитарних организација.
Фондација Човекољубље је сличну врсту помоћи организовала током поплава које су погодиле Србију 2014. године, када је хуманитарна помоћ обезбеђена у осамнаест општина у Србији, а у јулу и августу ове године већ је подељено двеста готивинских картица износа 10.000 РСД у селима Лозовик и Голобок.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/covekoljublje-u-petak-deli-stocnu-hranu-u-goloboku/