ЦРНИ БОЖИЋ ЗА ПОРОДИЦУ ПОПОВИЋ ИЗ АЗАЊЕ (ВИДЕО)

Породица Поповић из Азање овај Божић сигурно неће заборавити. Наиме, у њиховој породичној кући је синоћ око 23 часа избио пожар и у трен ока је у пепео претворено све што су годинама стицали. Материјална штета је велика али срећом није било жртава. У тренутку пожара у кући су се налазили домаћин Владан Поповић са супругом и осмогодишњим сином, док је старија ћерка у том тренутку била ван куће.

Како нам је потврдио Владимир, он верује да је пожар избио због пећи која је била наложена у приземљу и да се пожар врло брзо проширио на целу кућу. Изгорело је буквално све а од ствари које су се налазиле у приземљу се само назиру контуре кревета, пећи и веш машине. У тренутку избијања пожара укућани су били на спрату и спавали су а пробудило их је пуцкетање. Када су изашли из собе приземље је већ било у пламену тако да је Владимирова супруга задобила опекотине и збринута је у болници.

Тренутно на рашчишћавању згаришта Поповићима помажу пријатељи и комшије а обишли су их и представници локалне самоуправе и савет МЗ Азање који ће им помоћи у складу са могућностима.

Такође позив је упућен и другим људима добре воље који могу да помогну породици Поповић на било који начин пошто у овом тренутку им је потребно све од одеће и школског прибора до намештаја.  

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/crni-bozic-za-porodicu-popovic-iz-azanje-video/