Početna » ЧУВАЈТЕ СЕ НОВЕ ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРЕ Нуде НОВЧАНУ ДОБИТ, а једна ГРУПА ГРАЂАНА је посебно НА МЕТИ спонзорисане објаве

ЧУВАЈТЕ СЕ НОВЕ ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРЕ Нуде НОВЧАНУ ДОБИТ, а једна ГРУПА ГРАЂАНА је посебно НА МЕТИ спонзорисане објаве

На друштвеној мрежи Инстаграм појавила се још једна превара која корисницима обећава новчану добит.

Наиме, у спонзорисаној објави профила Good Loans, на коју су преваранти ставили грб републике Србије, лажно се наводи да Министарство финансија „27. јуна почиње да даје хитне зајмове сиромашнима“.Даље стоји позив грађанима да узму свој „хитан зајам“ без доказа о квалификацијама.

На средини објаве великим словима стоји дугме на коме пише прикажи износ које води на лажни сајт, док у опису објаве стоји да се ту новац може хитно добити.

Веома је важно не отварати линкове послате од стране непознатих или сумљивих пошиљалаца. Никада своје информације немојте делити путем интернета, посебно са људима или ентитетима које не познајете.

У овој објави преваранти су се позвали на Министарство финансија не би ли себи дали кредибилитет и привукли што више жртава

Водите рачуна да увек проверите све информације које вам пласирају непознати ентитети, посебно када је то веома лако урадити, као у овом случају.

ДневникYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept