Početna » ЧУВАЈТЕ СЕ НОВИХ ЛАЖНИХ САЈТОВА: Преваранти имитирају оригиналне странице Морате урадити ово да се заштитите

ЧУВАЈТЕ СЕ НОВИХ ЛАЖНИХ САЈТОВА: Преваранти имитирају оригиналне странице Морате урадити ово да се заштитите

Познатим именима и наводним снижењима привлаче кориснике, али након што се плати, или не испоруче наручено или пошаљу погрешну робу.

од Паланка данас
0 Коментар

Потрошачи су упућени на додатни опрез приликом online куповине, јер су се појавили сајтови који имитирају оригиналне странице светски познатих брендова.


Ови лажни сајтови привлаче кориснике наводним снижењима, али након што се изврши плаћање, или не испоручују наручене производе или шаљу погрешну робу.

Како би се заштитили од оваквих превара, потрошачима се саветује да провере да ли сајт на којем намеравају да обаве куповину има јасно истакнуте податке о фирми, попут ПИБ-а и матичног броја. Ови подаци су индикатор да је реч о легалном сајту одређене фирме.

Међу сајтовима за које је утврђено да су сумњиви налази се i /www.caterpillarserbia.com/, како су навели на Facebook страници „Заштита потрошача“.24 седам

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept