Početna » ДА ЛИ БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ МОГУ ДА СЕ НАСЛЕДЕ ИЛИ ПОКЛОНЕ? Можда имате право на њих, А ДА НИ НЕ ЗНАТЕ

ДА ЛИ БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ МОГУ ДА СЕ НАСЛЕДЕ ИЛИ ПОКЛОНЕ? Можда имате право на њих, А ДА НИ НЕ ЗНАТЕ

На шалтерима око 1.300 пошта широм Србије може се издати налог за продају бесплатних акција Јавног предузећа Аеродром Никола Тесла и "НИС-а"

од Паланка данас
0 Коментар

Право на бесплатне акције 2008. године остварило је 4,8 милиона грађана Србије.

До сада је акције НИС и аеродрома Никола Тесла продало више од половине грађана, док акцијама Телекома и Акционарског фонда не може да се тргује на берзи.


На шалтерима око 1.300 пошта широм Србије може се издати налог за продају бесплатних акција Јавног предузећа Аеродром Никола Тесла и „НИС-а“. Ако се пак одлучите да их откупите, то је могуће учинити преко брокерских кућа. Бесплатне акције могуће је поклонити или наследити, а процедура није компликована.

Министарство привреде издаје грађанима копију Потврде о упису у евиденцију носилаца права на бесплатне акције, потребну за оставинску расправу. Проверу статуса носилаца права бесплатних акција грађани могу да изврше код овлашћеног брокера, односно на шалтерима банке „Поштанска штедионица“.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept