Početna » ДА ЛИ ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ ПЕНЗИОНЕРА УТИЧЕ НА ПОЗИЦИЈУ НА РАНГ-ЛИСТИ ЗА БЕСПЛАТНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ? Ово је важно знати

ДА ЛИ ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ ПЕНЗИОНЕРА УТИЧЕ НА ПОЗИЦИЈУ НА РАНГ-ЛИСТИ ЗА БЕСПЛАТНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ? Ово је важно знати

За ову помоћ ПИО фонда не могу да се пријаве сви пензионери, већ морају да буду испуњени одређени услови

од Паланка данас
0 Коментар

До 25. јануара траје пријава пензионера за бесплатну бању, односно рехабилитацију, а ранг-листа ће бити објављена 1. марта.Коначна ранг-листа ће бити објављена 14. марта 2024. године, након чега ће уследити и први позиви корисницима за упућивање на опоравак.

За ову помоћ ПИО фонда не могу да се пријаве сви пензионери, већ морају да буду испуњени одређени услови, а неопходно је и да се поднесе исправна документација.

Иако корисници приликом подношења пријаве за упућивање на бесплатну рехабилитацију Фонду достављају и медицинску документацију, уколико је поседују, важно је нагласити да здравствено стање пензионера не утиче на позицију на ранг-листи.

Фонд ПИО кориснике не упућује у бање у циљу лечења, већ омогућава пензионерима са ниским примањима да оду на бесплатан опоравак.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept