„ДА ТО СУ БИЛИ ДАНИ“ МУЗИЧКО ПОЕТСКИ КАБАРЕ ПОКЛОН ГРАЂАНИМА ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Општина Смедеревска Паланка, поводом Дана општине, 16. јуна, у 20 часова у сали Градског позоришта, организује музичко – поетско вече под називом, „Да, то су били дани“, у извођењу наших познатих глумаца, Небојше Дугалића, Бориса Пинговића, Нине Ћосић, Војислава Савића.
Бесплатне улазнице можете преузети од данас, 7. јуна до понедељка, 14. јуна, на благајни Kултурног центра, сваког радног дана од 10 до 20 часова.

Поводом ове манифестације огласио се и председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, који је рекао:

„Уз обавезну церемонију обележавања Дана општине, желимо да прославимо ову свечаност са вама. Наша дужност и обвеза је да ослушкујемо потребе и жеље наших суграђана, и да у том правцу делујемо. Приоритет нам је свакако напредак наше општине и побољшање услова живота, али и развој културе и спорта. Упркос ситуацији која нас је задесила због пандемије у претходном периоду, настављамо даље.

Епидемиолошка ситуација у земљи као и у нашој општини је много боља, и сада смо у могућности да, за све вас, уприличимо једна културан садржај вредан памћења.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/da-to-su-bili-dani-muzicko-poetski-kabare-poklon-gradjanima-povodom-dana-opstine-smederevska-palanka/