ДАЈТЕ КРВ, СПАСИТЕ ЖИВОТ

Портал Паланка данас, сваке недеље,  објављује списак локација, општина у нашем окружењу, где се може дати крв током наредне недеље.

Понедељак,  14. септембар

Летња кампања, Смедерево, Центар за културу – 9-15ч

Четвртак,  17. септембар 

Летња кампања, Смедеревска Паланка, Месна заједница „Доњи град“ – 9-14ч

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dajte-krv-spasite-zivot-80/

3 comments

    • Azanjac on 14/09/2020 at 12:07

    Jaoooo Bože, imaš li ti Miro gram mozga kada tako pričaš. Kao što je Milan i rekao, u bolnici se ne daje krv već godinama, a u ostalom, ako neko hoće da bude human, on dâ krv i briga ga da li će je neko prodati ili ne, svakako će nekom pomoći. A ti si vidim humana na neki drugi, svoj način, samo tebi i tvojim “žutima“ poznat.

    • Milan on 13/09/2020 at 17:28

    Ženo pričaš gluposti, da si malo informisana znala bi da se krv više ne daje u bolnici, već samo u ovakvim akcijama koje se organizuju dva puta mesečno u Palanci. I ne vidim razlog da humanu akcija mešaš u politiku, tebi je verovatno Vučić kriv i kad ti zagori ručak.

  1. Ovi su se bas odomacili..:)..Svake nedelje ovde..Kada sam bila mladja akcije davanja krvi su se odvijale par puta godisnje..Ovi ovde postadose stalni inventar .:).Samo me zanima sta se radi sa tolikim kolicinama krvi,da li se izvozi,prodaje…ili sta vec..Ili gradjani palanke sve ove radove od strane av i vrha moraju da placaju krvlju.:) posto je vucen i ostala la kampanela totalno impotentan da obezbedi zdravu privredu,infrastrukturu ,normalna radna mesta,pa se se sve konvertuje krvlju..:)..bojim se da sam upravu.:)

Komentari su onemogućeni.