ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА У ПОЛИЦИЈИ

Министарство унутрашњих послова – Одељење за стручно образовање и обуку у сарадњи са подручним полицијским управама и Мисијом ОЕБС-а у Србији организоваће Дан отворених врата током којег су планиране активности које ће информисати грађане у вези са уписом у Центар за основну полицијску обуку.

Током Дана отворених врата сви кандидати који су се пријавили на конкурс или који то планирају моћи ће да сазнају све информације у вези са конкурсом за основну полицијску обуку почев од општих услова који су неопходни за кандидате као и како изгледа поступак избора кандидата и сам квалификациони испит.

Такође, грађани ће моћи да сазнају све о полицијској професији, о селекцији и обуци у Центру за основну полицијску обуку, као и о свему што их очекује на путу да постану полицијски службеници.

Позивамо заинтересоване грађане Смедерева да 5. јула, у 12 сати, дођу у скупштинску салу Градске управе у Смедереву, где ће бити организован Дан отворених врата.

За грађане Велике Плане трибина је организована 5. јула у 10 сати у Дому омладине, а за грађане Смедеревске Паланке 5. јула у 13 сати у Полицијској станици.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dan-otvorenih-vrata-u-policiji/