„ДАН ТОЛЕРАНЦИЈЕ“ ОБЕЛЕЖЕН У ОШ „РАДОМИР ЛАЗИЋ“ У ВЛАШКОМ ДОЛУ

Ванредне околности од нас захтевају држање дистанце, избегавање контакта, окупљања и физичке близине, али не смемо да дозволимо да се удаљимо једни од других и да заборавимо на све племените особине које нас чине људима.

Не смемо да заборавимо да треба да верујемо, подржимо једни друге кад год смо у могућности, да се нађемо једни другима, будемо морална подршка и ветар у леђа у тешким тренуцима. Потребно је да верујемо и да се надамо да ћемо из садашњих, ванредних околности изаћи јачи, снажнији, самопоузданији, племенитији, да ћемо више волети једни друге, више ценити заједничке тренутке, загрљаје и близину људи.

Не смемо да заборавимо да будемо ТОЛЕРАНТНИ! Толеранција је поштовање, прихватање и уважавање богатства различитости у нашим културама, обичајима, навикама, васпитању, начину изражавања….Могло би се рећи: „Толеранција је хармонија различитости.

Ученици комбинованог одељења (1/3, 3/2)  ОШ „Радомир Лазић“ у Влашком Долу су са својом учитељицом, Бојаном Маринковић, обележили Дан толеранције и својим другарима послали поруку да и у ванредним околностима можемо бити толерантни.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dan-tolerancije-obelezen-u-os-radomir-lazic-u-vlaskom-dolu/