ДАНАС ПО ДВА НОВА СЛУЧАЈА У ПАЛАНЦИ И ПЛАНИ У ПАЛАНАЧКОЈ БОЛНИЦИ 71 ПАЦИЈЕНТ

Према извештају Завода за јавно здравље Пожаревац, од 20. новембра, у Подунавском округу данас је регистровано четири нова случаја инфекције вирусом ковидом-19. По два у Смедеревској Паланци и Великој Плани.

Ово су по речима др Ане Ивановић, директорке Завода за јавно здравље Пожаревац, резултати и ПЦР и антигенских тестова, који се раде од почетка ове недеље, али се за Смедерево још увек чекају подаци, јер база тренутно не ради.

Највише заражених је на територији Смедерева, укупно 974.

У Смедеревској Паланци број оболелих је 493 са два нова заражена .

У Великој Плани укупан број позитивних је сада 328 уз два нова случаја.

Са територије Подунавског округа на анализу је до сада послато 11.329 узорака од чега је позитивно на коронавирус 1795 особа.

У ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци тренутно се на лечењу налази 71 пацијент, од овог броја 17 пацијената је из Београда. Сви пацијенти су у веома тешком стању и већина захтева кисеоничку потпору.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/danas-po-dva-nova-slucaja-u-palanci-i-plani-za-smederevo-se-ceka-rezultat/

1 comment

    • Vidim sve on 21/11/2020 at 21:33

    Do kada mislite da masete ovim brojem ukupno POZITIVNIH od 1 marta od kada se pojavio virus! ? Da li znate koliko imate aktivnih slucajeva? Takodje bi bilo lepo da pratite direktne kontakte kao u svim normalno uređenim zemljama, a ne i da ne pitate ko su!

Komentari su onemogućeni.