ДАНИ ПЧЕЛАРСТВА ДОЊЕ ЈАСЕНИЦЕ 2020. ИЗЛОЖБА ПЧЕЛИЊИХ ПРОИЗВОДА

Трг у центру Смед. Паланке (трг код фонтане), 26. и 27. септембар 2020. године Пчеларско друштво „Јасеница“ из Смедеревске Паланке, сваке године, 26. и 27. септембра 2020. године, организује продајну изложбу пчелињих производа и опреме под називом ПЧЕЛАРСТВО ДОЊЕ ЈАСЕНИЦЕ 2020.
Ове године, због нестабилне и специфичне епидемиолошке ситуације у вези са новим коронавирусом, као и због отказивања Kрстовданског вашара, изложбу нећемо, као до сада, одржати у парку код Центра за културу, већ НА ТРГУ KОД ФОНТАНЕ. Изложба ће трајати од 8 до 20 часова током 26. и 27. септембра (субота и недеља), а на штандовима ће се представити више излагача (пчелара) из Смедеревске Паланке. Продајна изложба пчеларске опреме ове године неће бити одржана.
Kако би се испоштовале све епидемиолошке мере и препоруке, поред смањегог броја излагача, изостаће и програм који је пратио претходне манифестације (свечано отварање, културно-уметнички програм, посета деце из паланачких вртића, посета пчелара из пчеларских удружења широм Србије, свечани ручак).
Цела манифестација ће се ове године заправо свести на изложбу пчелињих производа паланачких пчелара, где ће грађани наше општине моћи да набаве мед и друге производе пчела, у циљу подизања имунитета и квалитетне исхране.
Слава друштва биће обележена у просторијама ПД „Јасеница“, у кругу најужег руководства друштва и свештеника.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dani-pcelarstva-donje-jasenice-2020-izlozba-pcelinjih-proizvoda/