ДЕЛЕГАЦИЈА ОШ „МИЛИЈА РАКИЋ“ ИЗ ЦЕРОВЦА ПОСЕТИЛА ШКОЛУ У ВРДНИКУ

У петак 23,марта 2018, године делегација ОШ „Милија Ракић“ из Церовца традиционално је посетила братску ОШ „Милица Стојадиновић Српкиња“ у Врднику на обронцима Фрушке Горе.

Повод за посету био је дан школе у Врднику. Овом приликом приређен је пригодан програм након чега је, по већ устаљеном обичају, настављено дружење наших наставника са колективом школе из Врдника и многобројним званицама из Општине Ириг.

Циљ оваквих међусобних посета је већ годинама размена професионалних искустава и идеја, међусобно упознавање скоро свих чланова колектива обе школе, размена информација о планирању и реализацији пројеката у сарадњи са локалном заједницом и изнад свега развијање целоживотног пријатељства међу људима који живе на различитим крајевима наше земље.

Овом приликом директори обе школе су се сагласили да приликом следећег виђања у Церовцу дефинишу Протокол о сарадњи двеју школа којим би прецизније биле одређене будуће заједничке активности, а који би био саставни део Годишњег плана рада обе школе.

Андријана Живанови

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/delegacija-os-milija-rakic-iz-cerovca-posetila-skolu-u-vrdniku/