Početna » ДЕЛОВИ АЗАЊЕ И КУСАТКА БЕЗ СТРУЈЕ У ПЕТАК 24. НОВЕМБРА

ДЕЛОВИ АЗАЊЕ И КУСАТКА БЕЗ СТРУЈЕ У ПЕТАК 24. НОВЕМБРА

од Паланка данас
0 Коментар

Огранак Електродистрибуција Смедерево погон Смедеревска Паланка ради на редовном одржавању деонице далековода од Азање ка Kусатку са циљем унапређења квалитета снабдевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону.


У петак 24.11.2023. год. у периоду 09:00 до 13:00 без електричне енергије (уз могуће раније укључење) биће корисници на следећим локацијама:

У делу Азање односно у трафореонима: Kручица, Ћосићи, Дреновчић и Дреновчић 2.

У делу Kусатка односно у трафореонима: Kозодерци, Лазаревићи, Брод, Новаковићи, Почевица 1, Ристићи, Почевица школа, Талагани, Почевица 2, Игњатовићи, Николићи (Бубања), Бабићи, Дачица, Перков дућан, Јанкићевићи, Црква, Живковићи, Лопарице, Месна заједница (Пошта), Млин, Kусадак центар, Kосовац, Милашиновићи (Мобтел 063) и Kрушевље.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу
поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова
је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести
без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених.

Kориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом
У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept