Početna » ДЕЛОВИ ПАЛАНКЕ БЕЗ СТРУЈЕ У УТОРАК 6. ФЕБРУАРА

ДЕЛОВИ ПАЛАНКЕ БЕЗ СТРУЈЕ У УТОРАК 6. ФЕБРУАРА

од Паланка данас
0 Коментар

Elektromorava Trafo2

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању трафостаница и због тога ће у уторак 06.02.2024.год. у периоду од 08:00 до 15:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници у делу Смед. Паланке на следећим локацијама:
-у временском периоду између 8,00 13,00 часова у трафореону „Николе Тесле“ у Смед. Паланци, односно улице: Теслина, А.П.Шумски од броја 7 па до краја улице, Димитрија Анастасијевића, Јасеничких акцијаша, Ђуре Јакшића, Радних бригада, Ђорђа Бенчића и део Јове Торбице у временском периоду између 10,00 15,00 часова у трафореону „Ђуре Ђаковића“ у Смед. Паланци, односно улице: Ђуре Ђаковића и Слободана ПенезицаPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept