Početna » ДЕО ПАЛАНКЕ И СЕЛЕВЦА БЕЗ СТРУЈЕ У УТОРАК 12. ДЕЦЕМБРА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА ЕЛЕКТРОМРЕЖЕ

ДЕО ПАЛАНКЕ И СЕЛЕВЦА БЕЗ СТРУЈЕ У УТОРАК 12. ДЕЦЕМБРА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА ЕЛЕКТРОМРЕЖЕ

од Паланка данас
0 Коментар


Због редовног одржавања електро мреже без струје 12.12.2023. од 9 до 12 часова (уз могуће раније укључење) без електричне енергије ће бити потрошачи на следећим локацијама:
улица Доктора Младена Стојановића у Паланци, као и околне мање улице у тој зони, укључујући и део Златиборске улице око раскрснице са горе поменутом.

Такође због редовног одржавања електро мреже без струје 12.12.2023. од 9 до 15 часова (уз могуће раније укључење) без електричне енергије ће бити потрошачи у Селевцу и то трафореони: Глоговац, Враилак, Хиподром, Мангули, Црква и Симићи.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених.
Kориснике молимо за разумевање.
Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже ида их поново укључе по обнављањуснабдевања електричном енергијом. У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин,о чему ће корисници бити на време обавештени.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept