Početna » ДЕТАЉНА ИСПЛАТА ПЕНЗИЈА ЗА АПРИЛ 2023. ГОДИНЕ: Ево када ПОЧИЊЕ и коме ће ПРВО ДА ЛЕГНЕ

ДЕТАЉНА ИСПЛАТА ПЕНЗИЈА ЗА АПРИЛ 2023. ГОДИНЕ: Ево када ПОЧИЊЕ и коме ће ПРВО ДА ЛЕГНЕ

Пензије ће истога дана бити исплаћене и онима који их примају преко текућих рачуна

од Паланка данас
0 Коментар

Према календару исплата у априлу који је објавио Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање, пензије ће у овом месецу први примити корисници из категорије самосталних делатности, којима ће пензије за март, које се иначе исплаћују у априлу, почети да пристижу 4. априла.Пензије ће истога дана бити исплаћене и онима који их примају преко текућих рачуна и онима којима пензије стижу на кућне адресе или их подижу на поштанским шалтерима.

Два дана касније, 6. априла, почиње исплата за две категорије пензионера и то војне и пољопривредне, независно од тога за који начин исплате су се определили.

Најбројнија групација пензионера, они из категорије запослених, примања ће као и обично добити последњи, па ће онима којима пензије стижу на кућне адресе или их подижу на шалтерима пошта примања почети да пристижу од 7. априла, а пензионерима који примања добијају преко текућих рачуна, од 11. априла.

Са овим чеком најстаријима стижу исти износи као и приликом претходне исплате.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept