Početna » ДИЈАМАНТСКА ПЛАКЕТА ШАМПИОНА СОЛИДАРНОСТИ СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ЗА ДОБРОВОЉНО ДАВАЊЕ КРВИ

ДИЈАМАНТСКА ПЛАКЕТА ШАМПИОНА СОЛИДАРНОСТИ СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ЗА ДОБРОВОЉНО ДАВАЊЕ КРВИ

У петак 15. децембра 2023. одржан је свечани пријем за добровољне даваоце крви, волонтере, сараднике и пријатеље Института за трансфузију крви Србије.

од Паланка данас
0 Коментар

Била је то прилика да се изрази захвалност, укаже поштовање и ода друштвено признање добровољним даваоцима крви који представљају веома важан сегмент цивилног друштва у којем даваоци својом добротом и волунтаризмом помажу да се створи боље и хуманије друштво.
Званицама се у име Института за трансфузију крви Србије обратила директорка др Весна Мијуцић која је уручила плакете и признања најуспешнијима у 2023.

Плакете „Шампион солидарности“ за Зимску кампању добили су: Љубовија, Крупањ и Мионица, за Летњу кампању признања су добили: Обреновац, Лазаревац и Богатић, дијамантске плакете за остварене успехе и у Зимској и у Летњој кампањи добили су: Пожаревац, Лозница, Коцељева, Смедерево, Петровац, Смедеревска Паланка, Шабац, Ваљево и Велика Плана. За најуспешније институције/компаније проглашене су: компанија MaxBet, NCR, ресторан „код Лазе Платани“, ЈКП Београдски водовод и канализација, Телеком Србија, Удружење грађана „Уједињени за Лазаревац“ и STADION Shopping Centar.

Најхуманија у категорији средњих школа је Електротехничка школа „Раде Кончар“, а у категорији факултета/високих школа струковних студија ове године плакету је освојио Машински факултет Универзитета у Београду.

Специјално признање за најуспешније акције добровољног давања крви у 2023. додељено је фондацији „Делије“ за акције „Црвено-бела крв“ које се реализују на стадиону „Рајко Митић“, као и за манастир Тумане.

Најхуманија општина девети пут за редом је Лазаревац, а најуспшенији град четрнаести пут за редом је Пожаревац.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept