Početna » ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА ЈЕ ГОВОРИО О СВИМ НОВИМ ПОВЕЋАЊИМА: Обратите пажњу

ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА ЈЕ ГОВОРИО О СВИМ НОВИМ ПОВЕЋАЊИМА: Обратите пажњу

Реља Огњеновић, директор ПИО фонда, је поменуо повећање пензије од 14,8 одсто

од Паланка данас
0 Коментар

Директор ПИО фонда, Реља Огњеновић, обратио се недавно пензионерима и осталим корисницима Фонда путем саопштења на сајту.


Он је поменуо повећање пензије од 14,8 одсто које је ступило на снагу од Нове године, те су пензионери увећане пензије примили почетком овог месеца.

Говорио је и о осталим накнадама које су повећане.

Осим пензија, повећане су и накнаде за негу и помоћ другог лица и за телесно оштећење, док корисницима старосне, превремене старосне, инвалидске и породичне пензије којима висина принадлежности не прелази 51.618,14 динара настављамо да исплаћујемо новчани износ као увећање уз пензију до пет одсто, у складу са уредбом Владе Републике Србије. И ова статистика најбоље показује да се пензије никада до сада нису повећавале тако брзо и знатно изнад нивоа инфлације и све то на здравим основама. То је било могуће урадити јер је Србија данас јака држава која брине о свим својим грађанима а посебно о најстаријима – истакао је Реља Огњеновић, директор Фонда ПИО.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept