ДНЕВНИ БОРАВАК „ПУЖ“ ИЗ ПАЛАНКЕ УСПЕШНО СПРОВОДИ АКЦИЈУ „ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП“

Акција „Чеп за хендикеп“ која траје од септембра 2012.године, функционише тако што грађани добровољно прикупљају чепове са пластичних флаша, које затим чланови  Удружења „Чеп за хендикеп“ прикупљају и продају компанијама које се баве рециклажом тврде пластике. За добијени новац купује се особама са инвалидитетом нова или половна ортопедска помагала.

Дневни боравак за децу, младе и одрасле ометене у развоју „Пуж“ из Смедеревске Паланке заједно са својим суграђанима већ непуних 5 година учествује у овој борби за особе са инвалидитетом. Удружење „Чеп за хендикеп“ упућује велико хвала Сањи Ђорђевић руководиоцу Дневног боравка „ПУЖ“, волонтерки Маји Николић и свим грађанима Смедеревске Паланке, на залагању у овој акцији.

Сања Ђорђевић, руководилац „Пуж“-а је упутила велику захвалност и свим корисницима који вредно учествују у паковању чепова, као и целом стручном тиму!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dnevni-boravak-puz-iz-palanke-uspesno-sprovodi-akciju-cep-za-hendikep/