Početna » ДОБИТНИЦИ ЧИТАЛАЧКЕ ЗНАЧКЕ У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ДОБИТНИЦИ ЧИТАЛАЧКЕ ЗНАЧКЕ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар
Читалачка значка је већ традиционално такмичење у оквиру школе „Олга Милошевић“ и школске библиотеке, а настала је у циљу промовисања читалачких навика код деце.Ученици имају задатак да прочитају препоручене књиге и да о прочитаним књигама воде читалачке дневнике. Посебно се оцењују и прегледају илустрације и запажања, те цитати и коментари о ауторима у дневницима, па се поред најбољег и највреднијег читаоца бира и најбољи илустратор и уметник.
И ове и прошле школске године највећи број учесника је из нижих разреда те су награде управо они и заслужили. Најлепши и најбоље урађени читалачки дневници урадили су Сара Георгијев, ученица 3/1, која је заузела ПРВО место, Анђела Георгиев, ученица 2/3 – друго место и Игњатије Лазић, ученик 4/3 коме је додељено треће место.
Ученици су добили корисне и вредне награде. Библиотека школе „Олга Милошевић“ позива ученике да наставе да негују ову лепу традицију, да читају књиге, да уживају у најлепшем хобију који постоји јер се и од читања расте.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept