Početna » Добитник из Ваљева открио: КОЛИКО РАЧУНА ТРЕБА СЛАТИ ДНЕВНО ДА БИ СЕ ОСВОЈИО СТАН У БЕОГРАДУ?

Добитник из Ваљева открио: КОЛИКО РАЧУНА ТРЕБА СЛАТИ ДНЕВНО ДА БИ СЕ ОСВОЈИО СТАН У БЕОГРАДУ?

Слободан Новаковић слао 40 рачуна дневно, у просеку.

од Паланка данас
0 Коментар

Када је извучено моје име, нисам могао да верујем! Знам да у Ваљеву има више људи са истим именом и презименом, па сам био уздржан, али срце ради за себе – ипак сам се надао, прича за Курир Слободан Новаковић (56) из Ваљева, који је у суботу, у оквиру првог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2024“ постао један од два срећна добитника станова у насељу Земунске капије у Београду.Он је за 34 дана трајања наградне игде, од 8. апила до 11. маја послао око 1.370 рачуна (у просеку око 40 рачуна дневно), али пошто је неке плаћао картицом, коначно их је било око 1.500. Победнички је „вредио“ 483,30 динара.

– Син ми иде у основну школу и одличан је ђак, овај двособан стан ће бити за њега и његово будуће школовање и студирање – каже Слободан пресрећно и додаје да још увек није направио весеље, али да планира јер га сви зову и честитају.

Наставиће, каже, да скупља рачуне.

– Имао сам помогача око скупљања рачуна, па размишљам да сад ја њему помогнем, јер чисто сумњам да могу баш два стана освојим. Један је довољан – каже у шали.

Други добитник је Вујадин Максимовић из Београда који је за износ од 40 динара добио једноипособан стан.

Иначе, од 8. априла, када је почела пријава, до суботе у подне послато је укупно 53.649.161 рачуна.

Курир.рс/Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept