ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ ЂАЦИМА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

Председник општине Велика Плана Игор Матковић данас је у Градској кући, са директорима основних и средњих школа са територије наше општине, доделио награде ђацима генерације и ученицима који су освојили неко од прва три места на Републичком или Међународном такмичењу у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја РС, у школској 2020/2021. години.

Ове школске године додељено је 9 награда ученицима основних школа, и то седам награда ђацима генерације, једна награда за освојено прво место на Републичком такмичењу из атлетике и једна награда за освојено прво место на Републичком ликовном конкурсу 64 Змајеве дечије игре.
Награде су додељене у следећој вредности:
– 16.000,00 динара ђаку генерације;
-15.000,00 динара за освојено прво место на Републичком или Међународном такмичењу у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије; 14.000,00 динара за освојено друго место; 13.000,00 динара за освојено треће место.
– За освојено прво место на смотрама и екипним такмичењима у организацији наведеног министарства издвојено је по 5.000,00 динара за прво место за сваког учесника смотре односно екипе, 4.000,00 динара за освојено друго место и 3.000 динара за освојено треће место.
Свим награђеним ученицима честитамо и желимо им пуно среће и успеха у даљем школовању и животу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dodeljene-nagrade-najboljim-djacima-u-velikoj-plani/