ДОДЕЉЕНО ПРИЗНАЊЕ „НАСМЕЈАНИМ АНЂЕЛИМА“ ЗА НАЈБОЉУ ЛИТЕРАРНУ СЕКЦИЈУ У СРБИЈИ

На Филолошком факултету Универзитета у Београду, у петак 7. фебруара 2020. године, додељене су награде наставницима и ученицима најуспешнијих литерарних секција.
Литерарна секција „Насмејани анђели” ОШ „Олга Милошевић” из Смедеревске Паланке проглашена je за најбољу основно-школску литерарну секцију у Србији. Менторски рад талентованим ученицима пружа професорка Снежана Чаировић.
Признање на Републичком такмичењу литерарних секција основних и средњих школа Србије донели су креативни рад и успеси у школској 2018/2019. години. Успех је значајнији када се има у виду да је литерарна секција школе Олга први пут учествовала на овом Републичком такмичењу које заједнички организују Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Друштво за српски језик и књижевност Србије и Задужбина Десанке Максимовић.
Чланови литерарне секције су својим радом, креативношћу, талентом за писање и захваљујући бројним признањима заслужено заузели прво на овом конкурсу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dodeljeno-priznanje-nasmejanim-andjelima-za-najbolju-literarnu-sekciju-u-srbiji/

1 comment

    • Biologicarka on 14/02/2020 at 14:49

    Bravo cestitamo svima….👏👏👑

Komentari su onemogućeni.