ДОНОСИМО ЛЕПУ ВЕСТ О АКЦИЈИ „ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“

Након успешно реализовних акција током којих смо поделили 60.000 садница у преко 140 градова и општина, грађани су показали још већу заинтересованост за нову акцију!

Ваше место се налази на списку где ће на јесен бити подела садница и овим путем желимо да обавестимо све грађане да припреме локацију за садњу своје саднице коју ће моћи да преузму бесплатно.

Уз садницу ће бити достављено и упутство за садњу за оне који се са садњом до сада нису сусрели. Такође ова акција представља јединстевну прилику за породице, где ће и деца моћи да учествују у овако лепим догађајима и посадити “своје дрво” које ће расти заједно са њима, а уједно тиме неговати и градити однос и љубав према природи.

Акција је права прилика за све локалне друштвено одговорне компаније које желе да постану део највеће еколошке акције у Србији и без чије подршке саму није могуће реализовати у месту поделе.

Нека ваша локална подршка акцији буде слика одговорног пословања према грађанима ваше општине и природи којој смо најпотребнији а име ваше компаније поносно повеже људе у заједничкој борби за чистији ваздух.

Све заинтересоване компаније које желе да постану партнери акције у свом месту могу слободно да нас контактирају а грађани да нас прате преко друштвених мрежа и тако на време буду информисани о датуму и месту поделе пролећних бесплатних садница које ће посадити за здравији и срећнији живот свих нас.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/donosimo-lepu-vest-o-akciji-posadi-svoj-hlad/