ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ СНИМА НОВУ СЕРИЈУ „СЕНКЕ НАД БАЛКАНОМ“ (ВИДЕО)

   Један од најбољих српских глумаца и редитеља Драган Бјелогрлић и његова продукцијска кућа „Kобра филма“  започела је снимање игране серије “Сенке над Балканом“.У серији ће бити сијасет врло занимљивих карактера коју чини импресивна глумачка екипа, а подела је регионална.

Бјелогрлић ће тумачити улогу полицајца, а поред њега ту су: Андрија Kузмановић, Ненад Јездић, Драган Петровић Пеле, Марија Бергам, Горан Богдан, Милош Тимотијевић, Бранимир Брстина, Срђан – Жика Тодоровић, Милош Самолов, Никола Ђуричко, Бода Нинковић, Небојша Дугалић…

Радња се дешава 1928. године, у периоду између убиства Стјепана Радића у Скупштини Kраљевине Срба, Хрвата и Словенаца до увођења Шестојануарске диктатуре. Жанровски ради се о трилеру. То је и прича о низу убистава која се дешавају у Београду у предвечерје увођења диктатуре.

Додаје да је ово период у којем је, по многим истраживањима, одређена и цела судбина српског народа у наредних сто година, тачније до краја 20. века.

 Један сегмент приче чине и два београдска полицајца која стицајем околности, после низа мистериозних убистава у том граду, бивају уплетена у аферу која се одвија на више нивоа. У ту аферу се касније уплиће цео регион и добар део Европе.

Kроз 11 епизода, биће приказана и дубока повезаност високе политке, криминала и обичних људских судбина.

Портал Паланка данас је присуствовао снимању неких сцена у  Клиничком центру, па вам преносимо део атмосфере.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dragan-bjelogrlic-snima-novu-seriju-senke-nad-balkanom-video/