ДРУГОГ ДАНА ИМУНИЗАЦИЈЕ ЈОШ 310 ЛИЦА ПРИМИЛО ВАКЦИНУ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Како нам је потврдио Др Милан Матејић, в.д. директор Дома здравља, другог дана имунизације грађана, вакинисано је још 310 особа. Првог дана масовне имунизације становништва против Ковида-19 вакцинисано је 147 лица, тако да бројка у прва два дана износи 457.

Пункт за масовну имунизацију налази се на адреси Првог српског устанка 136, зграда градске апотеке (главни улаз). Вакцинација се обавља у периоду од 8 до 15 часова. Како смо обавештени у Дом здравља је стигао још један контигент вакцина, тако да ће се имунизација наставити без застоја. Данас су вакцинацију обављала два тима тако да су сви грађани који су данас дошли обавили вакцинацију без проблема. Није се јавило ниједно нежељено дејство и свима су издате потврде о вакцинацији, кажу надлежни из Дома здравља.

Пријављивање за вакцинацију могуће је телефоном, преко позивног центра на број 0800 222 334. Радно време позивног центра је од 8 до 20 сати сваког дана.

Такође, на сајту еУправе може се попунити једноставан упитник у коме уз личне податке, можете написати и коју вакцину из понуде желите да примите.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/drugog-dana-imunizacije-jos-310-lica-primilo-vakcinu-u-smederevskoj-palanci/

1 comment

    • Azanjac on 21/01/2021 at 22:21

    Koliko kerova ima pored vas, bolje dajte ljudima vakcinu protiv besnila😄

Komentari su onemogućeni.