ДУШАН ЈАЊИЋ ЗАВРШИО ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ СА НАЈБОЉИМ СРПСКИМ БОКСЕРИМА

Репрезентација Србије у боксу ( сениори и млади ), завршили су тронедељне базичне припреме на Златибору. Наши боксери су након три године паузе боравили на припремама, што је добар почетак године, али и почетак опоравка српског бокса. Међу најбољим српским боксерима је био и боксер Гоше Душан Јањић.

Селектори Томислав Антељ за сениоре и Милан Пиперски за младе, са својим помочницима Слободаном Kостићем и Манетом Марчетом радили су по плану и програму направљеном специјално за нашу селекцију у сарадњи са стручњацима руског боксерског савеза.

Боксери ће наставити припреме у својим клубовима, где ће обављати специфичне техничко тактичке тренинге са својим тренерима, како би свој статус доказали на предстојећем првенству Србије у Јагодини од 21. до 24. фебруара. Након тога нашу селекцију очекује пријатељски меч са Словенцима и финалне припреме за првенство Европе у Румунији.

На припремама на Златибору учествовали су:

Сениори: Јањић Душан 52 кг, Гавриловић Немања 56, Ристић Никола 60, Трифуновић Дејан 64, Стошић Петар 69, Панић Стефан 75, Дашић Трифун 75, Бујишић Ђорђе 75, Ајетовић Геард 81, Станковић Филип 81, Стевановић Никола 81 и Полетан Сандро.

Млади: Раде Јоксимовиц(Мачва, Шабац) 52кг, Ненад Јовановић (Рума) 56кг, Стефан Ристановић (Рокица, Лозница) 69кг, Милан Вранковић (Kолубара, Лазаревац) 69кг. Алекса Митић (Југобоксинг, Лесковац) 75кг.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/dusan-janjic-zavrsio-pripreme-na-zlatiboru-sa-najboljim-srpskim-bokserima/