Početna » ДВОСТРУКИ УСПЕХ УЧЕНИЦЕ ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ДВОСТРУКИ УСПЕХ УЧЕНИЦЕ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар
„Радећи са децом увек смо на почетку онога што ће тек бити“. И наш позив, као такав, са собом носи како велику одговорност, тако и неизмерну радост када успемо у томе да свако то дете нађе оно добро у себи и, надаље, прати свој пут и успешно гради своју будућност.
Зато данас желимо да посебну похвалу и честитке упутимо ученици осмог разреда, Кристини Бајић, која је показала изузетан таленат за језике остваривањем великог успеха на окружним такмичењима из енглеског и немачког језика. Резултат њеног преданог рада и изванредног усмеравања од стране наставница Марије Милићевић Марковић и Тијане Парлић још је већи с обзиром да је у истој недељи остварила пласман на два републичка такмичења.

Честитке упућујемо и њеној породици, која јој је била ослонац у свему овоме, како то и треба да буде.

Ангажованост и ефикасност нашег кадра види се кроз њен успех, али и кроз успех Јована Пауновића, ученика седмог разреда и Вање Перић, ученице осмог разреда, који су добрим резултатима на Општинском такмичењу изборили пласман на Окружно такмичење, где су такође показали висок ниво знања.

Честитамо ученицима и наставницима на овом великом достигнућу!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept