Ekskluzivno: Auto magazin na promociji Audija A4

A4 1 Nova generacija Audijeve “četvorke” je pred nama. Isti a drugačiji, napredniji i savršeniji. Već izaziva buru komentara u pogledu estetike. Mi nećemo komentarisati dizajn jer fotografije dovoljno govore.

Naravno, auto je u potpunosti izmenjen u odnosu na prethodnu generaciju. Ima povećane dimenzije, ali smanjenu masu za 120 kilograma. Unutrašnjost takođe nudi povećan prostor za sve putnike. Zapremina prtljažnika iznosi 505 litara.

Audi naglašava da je kvalitet materijala u kabini podignut na još viši nivo, tako da i u tom pogledu ne sme da bude kompromisa. LED glavna svetla kao i “matriks LED” elementi će biti takođe na spisku opcija, uključujući i Bang & Olufsen ozvučenje.A4 2

“Audi A4” će u startu biti dostupan kao limuzina i karavan. Za nemačko tržište u ponudi će biti sedam motora snage od 150 do 272 KS.

Veliki novitet predstavlja “2,0 TFSI” turbo-benzinac sa 190 KS kome je drastično smanjena potrošnja zahvaljujući unapređenom sagorevanju. Njegov prosek iznosi 4,8 l/100 km. Najslabiji benzinac je “1,4 TFSI” sa 150 KS.A4 4

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ekskluzivno-auto-magazin-na-promociji-audija-a4/