ePodunavlje: Stojkovići uništavaju Minića preko parkinga?

Tajkunčić Zvonko Stojković namerno nezakonito naplaćuje parkiranje na privatnoj parceli kod Gomeksa, kako bi gurnuo u problem direktora „Industrije mesa Plana“ Nikolu Minića, inače njegovog takozvanog partnera, koji je tokom ovih prekršaja boravio na Kubi.

Rešenjem komunalne inspekcije ovoj firmi je zabranjeno da naplaćuje parking kod Gomeksa. Uprkos tome, Zvonko radnicima svakodnevno nalaže da spuste rampu i naplaćuju, o čemu postoje brojni dokazi, među kojima su fotografije, snimci, kao i paragon blokovi, koji ukazuju na to da ova firma ne plaća porez na ovaj prihod. Nema fiskalnih isečaka. Zbog neosnovanog bogaćenja odgovaraće direktor Nikola Minić, a ne Zvonko Stojković.
Komunalna inspekcija je više puta izlazila da ustanovi ove prekršaje, koji prerastaju i u krivično delo. Prvo po zahtevu načelnika okruga Nebojše Pavlovića, potom po zahtevu predsednika opštine Nikole Vučena, a onda i po prijavi građana. Međutim, iako su građani donosili paragon blokove i snimke kao dokaz, kada se inspekcija pojavi, rampa je dignuta. Izgleda da negde „cure“ informacije ka čika Zvonku.
Upućeni u prilike tvrde da namera Zvonka Stojkovića i jeste da upropasti Minića, kako bi ga za sitan novac i pomoć u problemu koji mu je on napravio, isplatio za veliki objekat klanice u Velikoj Plani, što za Zvonka Stojkovića, koji se poštenjem baš i nije proslavio, ne bi bilo ništa novo.

Izvor: epodunavlje.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/epodunavlje-stojkovici-unistavaju-minica-preko-parkinga/