ЕПС ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА ОЧИТАЈУ БРОЈИЛА ЗА СТРУЈУ

ЈП „Електропривреда Србије“ саопштила је данас да ће у току ванредног стања због епидемије коронавируса уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите.

Да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана „Електропривреда Србије“ моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте.

Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем маила слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на маил адресе према локацији бројила.

Адресе за дистрибутивна подручја су: за подручје Београда info.centar@epsdistribucija.rs , за подручје Војводине prijavastanja.ev@eps.rs  за подручје Краљева prijavastanja.kv@eps.rs , за подручје Крагујевца prijava.stanja.kg@eps.rs  и за подручје Ниша stanja.jugoistok@eps.rs .

ЕПС моли купце да искористе ову могућности и јаве очитано стање бројила чиме ће се додатно осигурати тачност и исправност рачуна.

„Апелујемо на све грађане да буду одговорни и стриктно поштују мере државе донете зарад спречавања šширења корона вируса. Све активности „Електропривреде Србије“ усмерене су тако да су и у овим ванредним околностима обезбеђени стабилна производња и несметано снабдевање електричном енергијом за привреду и грађане Србије“, истиче се у саопштењу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/eps-poziva-gradjane-da-ocitaju-brojila-za-struju/

1 comment

    • Vladimir Križak on 01/04/2020 at 08:34

    Da zvao sam jutros u 7.50 EPS u Palanci i kažu netreba vrši se očitavanje.
    Ko dezinformiše?

Komentari su onemogućeni.