Početna » ЕПС се опоравља од хакерског напада, систем и подаци безбедни

ЕПС се опоравља од хакерског напада, систем и подаци безбедни

"Електропривреда Србије" се опоравља од незапамћеног хакерског напада, крипто типа, који ни на који начин није угрозио производњу, нити снабдевање електричном енергијом, а несметано су се одвијале и све активности трговине електричном енергијом уз поштовање преузетих обавеза.

од Паланка данас
0 Коментар

Предузете су све заштитне мере у циљу очувања система и заштите безбедности података. Из безбедносних разлога ИТ системи су стављени ван функције све док ИКТ стручњаци не буду потпуно сигурни да је вирус елиминисан.Апелујемо на стрпљење корисника портала „Увид у рачун“, пошто је услед предузетих заштитних мера отежан рад портала. О хакерском нападу су обавештени надлежни државни органи који преузимају мере из своје надлежности.

„Електропривреда Србије“ није изузетак, јер се хакерски напади све чешће дешавају широм Европе и света. Недавно се у сличној ситуацији нашла и Холдинг Словенске електране, словеначка електропривреда.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept