Početna » Еразмус пројекат – мобилност наставника ОШ “Олга Милошевић” у Сплиту

Еразмус пројекат – мобилност наставника ОШ „Олга Милошевић” у Сплиту

од Паланка данас
0 Коментар
Наставници Основне школе „Олга Милошевић“, Марина Миладиновић, Данијела Радојичић, Маринела Мрашић и Стефан Антонијевић, пролећни распуст провели су у Сплиту, са преко 100 учесника из бројних земаља који су похађали различите курсеве.
Наши наставници и наставници из Пољске били су полазници курса „Special needs and Inclusion Education“. Интерактивни приступ, размена искустава и бројне креативне радионице омогућили су стицање знања и нових вештина у раду са ученицима којима је потребна додатна подршка у раду (деца са развојним сметњама, аутизмом, дислексијом, дисграфијом и дискалкулијом). Једна од активности била је и посета Центру у коме бораве људи са различитим сметњама у развоју.

Наставници су стекли бројна позитивна искуства у Сплиту, која су им пружила вредне увиде у најбоље праксе у области инклузивног образовања и омогућила им да се врате у Србију са новим идејама и знањем, које могу применити у својој школи и помоћи у подизању квалитета образовања за све ученике, укључујући и оне са различитим потребама.

„Суштина знања је да га примениш, ако га имаш! Ако га немаш, признај и учи!“Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept