Početna » ЕВО КАДА ПОЧИЊЕ НОВА АКЦИЈА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ? Познато и која 3 прекршаја ће бити под лупом, возачи, опрез

ЕВО КАДА ПОЧИЊЕ НОВА АКЦИЈА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ? Познато и која 3 прекршаја ће бити под лупом, возачи, опрез

Од понедељка почиње са спровођењем међународне акције појачане контроле саобраћаја

од Паланка данас
0 Коментар

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, од понедељка почињу са спровођењем међународне акције појачане контроле саобраћаја „Роадпол“ која ће бити усмерена на откривање прекршаја некоришћења сигурносног појаса како возача, тако и путника, непрописне употребе мобилног телефона, непрописног превоза деце, као и других прекршаја којима се угрожава безбедност учесника у саобраћају.– Ова акција, која ће трајати до 17. марта део је међународне активности која се истовремено спроводи у 30 европских земаља које су чланице организације Мрежа саобраћајних полиција Европе. У току марта прошле године, у истој акцији, на подручју Полицијске управе у Пријепољу, откривено је укупно 438 прекршаја, од којих је највише прекршаја некоришћења сигурносног појаса – 251, а потом и прекршаја непрописне употребе мобилног телефона – 103 – каже испред ПУ Пријепоље официр саобраћајне полиције Петар Кијановић.

Он је апеловао на све учеснике у саобраћају да доследно поштују саобраћајне прописе, користе сигурносни појас на начин на који је то предвидео произвођач возила, да не користе непрописно мобилни телефон у току вожње, као и да децу превозе безбедно.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept