Početna » ЕВО КАДА ПОЧИЊЕ НОВИ КРУГ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ Сви који скенирају рачуне ово треба да знају: Детаљна правила за учеснике

ЕВО КАДА ПОЧИЊЕ НОВИ КРУГ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ Сви који скенирају рачуне ово треба да знају: Детаљна правила за учеснике

Нови круг извлачења популарне наградне игре “Узми рачун и победи” почиње на јесен.

Многи грађани се увелико интересују и распитују када почиње нови круг наградне игре “Узми рачун и победи” у којој учествује све већи број људи и увелико скенира фискалне исечке.Наиме, у последњем извлачењу претходног круга станове у насељу Земунске капије добили Братислав Милосављевић и Вера Костадиновић.

У игри је учествовало више од 104 милиона додељених кодова, а регистровано је 524.494 налога. Скенирани рачуни ће важити и у наредном кругу наградне игре који почиње на јесен.

Министар финансија Синиша Мали и директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић почетком јуна у Влади Србије су потписали уговоре са добитницима станова у четвртом извлачењу новог круга наградне игре “Узми рачун и победи” и уручили им кључеве.

Министар је након потписивања уговора и уручења кључева честитао добитницима и најавио да ће на јесен бити поново организовано ново коло наградне игре “Узми рачун и победи”.

– Нови круг наградне игре кренуће вероватно половином септембра. Сваки рачун који се пошаље рачунаће се и приликом извлачења на јесен, тако да држимо тај континуитет када је наградна игра Узми рачуни победи у питању – рекао је Мали.

Према његовим речима, жеља је да се порески систем Србије још више и више уређује и да се подиже свест грађана о значају борбе против сиве економије, а ова наградна игра је управо један од начина да се то постигне.

КАКО УЧЕСТВОВАТИ У НАГРАДНОЈ ИГРИ

Сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији имају право учешћа.
Процедура регистрације за учешће је врло једноставна.
Након преузимања и инсталирања апликације, потребно је да направите кориснички налог.
Неопходно је унети број мобилног телефона, име и презиме, место, адресу и број личне карте и означити поља која потврђују да је реч о пунолетној особи и да прихвата правила наградне игре и приватности.
Након клика на дугме „Регистрација“, учесник ће на број мобилног телефона добити СМС поруку са кодом који је потребно унети у апликацију и завршити креирање профила.
Сваки грађанин, поред свог, у апликацији може да отвори још четири налога – примера ради за чланове своје породице, што ће олакшати старијим лицима и другим лицима којима је потребна помоћ с новом технологијом, да учествују у наградној игри.
Уколико апликација захтева ажурирање, потребно је пронаћи у продавници Гоогле Плаy, Аппле и Хуаwеи и кликнути на дугме „Ажурирање“ („Упдате“).
Подсетимо, последњи циклус наградне игре “Узми рачун и победи 2024” почео је 25. априла, а завршио се 8. јуна. Укупан наградни фонд овог циклуса био је 10 станова у Београду, а у сваком од пет кругова извучена су по два добитника.


You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept