Početna » Ево како да се региструјете за наградну игру „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

Ево како да се региструјете за наградну игру „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

од Паланка данас
0 Коментар

Током претходне године, више од милион грађана је отворило налоге и послало чак 285.798.140 фискалних рачуна. Очекује се да ће први круг наградне игре започети крајем априла или у првом делу маја. Као и пре, награде ће бити станови у Београду, при чему ће се у свакој емисији доделити по два стана, односно 10 станова у овом кругу наградне игре.
Све активности везане за наградну игру одвијаће се путем апликације „Узми рачун и победи“, исто као и прошлог пута.

Упутсво за регистрацију
Апликација „Узми рачун и победи“ доступна је у Гоогле Плаy, Аппле и Хуаwеи продавницама. У игри могу да учествују само рачуни који садрже QР код и издати су на територији Републике Србије. Право учешћа имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна.

Након преузимања и инсталирања апликације, корисник треба да направи налог, уносећи број мобилног телефона, име, презиме, место, адресу, број личне карте, те потврђујући да је пунолетан и да прихвата правила наградне игре и приватности.

Након клика на дугме „Регистрација“, учесник ће на број мобилног телефона добити СМС поруку са кодом који је потребно унети у апликацију и завршити креирање профила. Сваки грађанин, поред свог, у апликацији може да отвори још четири налога.

Сваки фискални рачун без обзира на износ може да буде регистрован у апликацији на два начина – једноставним скенирањем QР кода или ручним уношењем ПФР броја и ПФР времена, који су отиснути на доњој половини сваког рачуна. Важно је обратити пажњу на то да је реч о врсти рачуна „Промет–продаја“ (ознака се налази у горњем делу рачуна, изнад списка купљених производа или услуга).

Апликација обавештава кориснике о успешном уносу рачуна и спречава дуплу регистрацију. Такође, омогућава увид у све скениране рачуне, чиме елиминише потребу за чувањем папирних рачуна.

За сваки успешно скенирани или ручно унети рачун, учесници ће добијати свој јединствени код који се састоји од два слова и шест бројева.

Све детаље о наградној игри можете прочитати ОВДЕ.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept