Početna » ЕВО КОЛИКО СУ ГРАЂАНИ УШТЕДЕЛИ СТРУЈЕ У ФЕБРУАРУ: Највише штедели у Београду, Нишу, Пожаревцу..

ЕВО КОЛИКО СУ ГРАЂАНИ УШТЕДЕЛИ СТРУЈЕ У ФЕБРУАРУ: Највише штедели у Београду, Нишу, Пожаревцу..

СВАКО друго домаћинство је у фебруару је потрошило мање струје него у истом месецу у претходне две године. Највеће уштеде електричне енергије постигли су грађани у Београду, Нишу, Пожаревцу, Крагујевцу, Суботици, Сомбору, Сремској Митровици.

од Паланка данас
0 Коментар

Ово је данас саопштила „Електропривреда Србије“, истичући да је попуст за рационалну потрошњу струје у фебруару остварило 1,6 милиона домаћинстава, односно 49,4 одсто њих је смањило потрошњу за више од пет одсто.– Највећи попуст од 40 процената на рачунима остварило је 22 одсто домаћинстава – наводи ЕПС. – Попуст од 20 одсто добило је 12 одсто домаћинстава. Умањење рачуна од 25 процената остварило је скоро шест одсто домаћинстава, док је за исти број домаћинстава обрачунат попуст од 30 одсто.

Додатни попуст од пет одсто за купце који су учешће ниже тарифе у месечном обрачуну увећали за најмање пет одсто остварила су 425.534 домаћинства односно 13 одсто.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept