Početna » ЕВРОПСКА НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ ПРИПАЛА ЈАСМИНИ МИЛИЋЕВИЋ НАСТАВНИЦИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

ЕВРОПСКА НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ ПРИПАЛА ЈАСМИНИ МИЛИЋЕВИЋ НАСТАВНИЦИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар

Данас је у Бриселу одржана свечана церемонија доделе Европске награде за иновативност у настави коју је добила наставница енглеског језика Јасмина Милићевић из ОШ “Олга Милошевић”.Европска комисија од 2021. године додељује Европске награде за иновативност у настави у областима предшколског, основног, средњег и стручног образовања и обука.

Ове године су награђене две установе из Србије – Предшколска установа „Наша радост“ из Суботице и Основна школа „Олга Милошевић“ из Смедеревске Паланке. Европске награде за иновативност додељују се установама које су успешно спровеле Еразмус+ пројекте и оствариле значајне резултате у оквиру теме за дату годину.

У области основног образовања награђен је пројекат Dare to be different – Creative drama in education. У оквиру пројекта спроведен је велики број активности, а израђен је и „Приручник за увођење драме у наставу“, као збирка драмских текстова.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept