Početna » ФЕБРУАРСКЕ ПЕНЗИЈЕ ОД ЧЕТВРТКА, САМОСТАЛЦИ ПРВИ НА РЕДУ

ФЕБРУАРСКЕ ПЕНЗИЈЕ ОД ЧЕТВРТКА, САМОСТАЛЦИ ПРВИ НА РЕДУ

Исплата за најбројнију групацију, односно ону из категорије запослених, почеће 10. марта

од Паланка данас
0 Коментар

Исплата фебруарских пензија почеће у четвртак, 2. марта, а примања ће први добити корисници из категорије самосталних делатности, објавио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).Два дана касније, 4. марта почеће исплата за војне и пољопривредне пензионере који пензије примају преко текућих рачуна, а 6. марта за припаднике ове две категорије пензионера који примања добијају на кућним адресама или на шалтерима пошта.

Исплата за најбројнију групацију, односно ону из категорије запослених почеће 10. марта када ће примања почети да пристижу пензионерима који примања добијају преко текућих рачуна док ће онима који пензије стижу на кућне адресе или их подижу на поштанским шалтерима исплата почети 13. марта.

Износ на чеку биће исти као и приликом претходне исплате за јануар а просечна јануарска пензија према податку Фонда ПИО износи 37.809 динара.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept