ФЕКАЛИЈЕ ИЗ СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ У ВОДОВОДНОЈ ЦЕВИ

cev-mukerovaСвакодневне рестрикције воде и застарела водоводна мрежа узрок су честих пуцања цеви по целом граду. Да није само губитак воде проблем у таквим ситуацијама сведоче и грађани који нам се јављају са проблемима које им задаје вода која неконтролисано тече улицама.

Наша суграђанка из Мукерове улице (име познато редакцији) нам је послала мејл са молбом да апелујемо на надлежне да закрпе водоводну цев у овој улици јер ситуација постаје алармантна и прети могућност заразе. Преносимо вам писмо у целини.

„У Мукеровој улици, у непосредној близини жутог песка. Већ 10-ак дана у великој количини излази вода из цеви која ја пукла. Kомшије свакодневно зову Водовод али узалуд.

Пуцање цеви у Паланци је постало учестало, али највећи проблем у целој причи овде је то што када нестане воде у ту цев која је пукла улазе фекалије из септичке јаме. Kада одврнемо славину излази жуто-црвена вода или некад ‘прозирна’ али која смрди. И то веома, већ данима.

А у комшилуку има 3 бебе ( ја имам једну бебу) од 2, 7 и 9 месеци. А вода нам је неопходна, првенствено за потребе беба. И никога то није брига. Овом приликом бих вас замолила да скренете пажњу и на наш проблем.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fekalije-iz-septicke-jame-u-vodovodnoj-cevi/