ФК ЈАСЕНИЦА 2017 ДАНАС ОБЕЛЕЖАВА СВОЈ ПРВИ РОЂЕНДАН

Након многих недаћа и проблема који су се догодили пре нешто више од годину дана у ФК Јасеница, они најупорнији и најистрајнији су зарад добробити деце и фудбала у Паланци основали нови клуб ФК Јасеница 2017.  Клуб данас бележи прву годину постојања па су се тим поводом огласили и на свом ФБ профилу следећим речима:

Данас је тачно годину дана од оснивања Фк Јасеница 2017.
Иза нас је једна веома тешка али и успешна година.
Поред свих проблема који су пратили овај клуб успели смо да одржимо тада кадетску и пионирску такмичарску селекцију. Kада су сви дигли руке од нас и говорили како се фудбал у Паланци гаси, тачно пре годину дана основана је Фк Јасеница 2017- заједно са новом управом, подршком родитеља и још неколицином људи зацртан је један циљ- одржати тадашње селекције(пионира и кадета) и не дозволити да фудбал у Паланци буде прекинут, пре свега због те деце.

Опште је познато да је Паланка расадник фудбалских талената већ годинама уназад. Прошлогодишњи кадети а данашњи омладинци и поред великог хендикепа кад је 7 играча напустило клуб и поред свих напоменутих проблема прошле године су заузели прво место на табели и борили се у баражу за улазак у прву лигу. Велика неправда је учињена у баражу, на директан исход меча одлучивале су судије а не играчи на терену. Али не жалимо ни за чим, већ гледамо унапред- идемо даље ка новим успесима јер момци то и заслужују.

Генерација 2002,3 која је прошле године била једна од најмлађих селекција у лиги је заузела место у средини табеле- данас је из те генерације као и из прошлогодишњих кадета доста играча отишло у Београдске прволигашке клубове- где данас за своје клубове наступају веома успешно.
Данас окрећемо нову страну, испред нас су нови задаци и циљеви. Са великом вољом и самопоуздањем улазимо у нове борбе јер СМЕДЕРЕВСKА ПАЛАНKА то заслужује.
ФУДБАЛ У ПАЛАНЦИ ОПЕТ ЖИВИИ!!!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fk-jasenica-2017-danas-obelezava-svoj-prvi-rodjendan/

1 comment

    • Sss on 24/01/2018 at 08:50

    Jel pozvan bivši predsednik Milojičić Kena na proslavu, u svojstvu „grobara“ i uništitelja Palanačkog fudbala i FK Jasenica?

Komentari su onemogućeni.