ФК КОЛОНИЈА 11421 ОСВОЈИЛА ДРУГО МЕСТО НА „ХОРИЗОНТ КУПУ“ У БЕОГРАДУ

Вицешампион, екипа Колоније 11421 и тренер Урош Милојевић

Спортско сели у Делигратској улици у Београду, овог викенда било је домаћин малишанима рођеним 2010.године. У две групе такмичило се по четирири екипе, група „А“ 1.Воја Гачић ( Панчево ), 2.Грочански футсал клуб ( Гроцка ), 3.Колонија 11421 ( Смедеревска Паланка ), 4.Викторија стар (Београд ).

Малишани фудбалског клуба Колонија 11421 из Смедеревске Паланке, остварли су значајан успех, играли су у финалу. Пре финала Колонијаши су у групи били први, остварили су следеће резултате, савладали су Викторију Стар са 2:1 и Грочански футсал кулб са 3:0.

Са екипом Воје Гачић из Панчева сусрет је завршен 3:3. У полфиналу су у последњим тренуцима игре резултатаом 3:2 победили Лацио из Београда. У финалу су се састали са екипом Воје Гачића и били поражени са 1:5.

Тренер екипе Урош Милојевић на располагању је имао једанаест играча, Николу Лаковића, Василија Поповића, Стефана Стојковића, Андреју Павковића, Михајла Милановића, Луку Радуловића, Косту Павловића, Андрију Вељковића, Михајла Банковића, Максима Марковића.

У екипи су четири играча млађа годину дана, голман Никола Лаковић који је проглашен за најбољег чувара мреже, својим одбранама посебно се истакао у полуфиналном сусрету са Лацијом. Млађи за годину дана је и Лука Радуловић, имао је неколико одличних потеза, у сусрту са Лацијом статива је спречила погодак. Михајло Банковић је дао велики учинак за вицешампионски успех, постигао шест голова, Стефан Стојковић се једном уписао у стрелце.

Н. Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fk-kolonija-1421-osvojila-drugo-mesto-na-horizont-kupu-u-beogradu/