ФК КОЛОНИЈА (2011 ГОДИШТЕ) ДРУГО МЕСТО НА ТУРНИРУ У ЧАЧКУ

На фудбалском турниру Арес куп Чачак млади фудбалери (2011) ФК Колонија 11421 освојили су друго место.  Колонијаши су сјајно стартовали у групној фази такмичења које су завршили завршили на првом месту са све три победе, савладавши ФК Ердоглију са 2:0, СФ Арес 2:0, СФ Јуниор ГМ 3:0.  У полуфиналу савладан је и ФК Вук Параћин са 2:0.

Финални меч су играли поново са домаћином СФ Арес кога су већ савладали у групној фази са 2:0, међутим изгледа да је оно правило да је тешко победити исту екипу два пута дошло до изражаја тако да су са једним погодком домаћини освојили прво место. Финални меч је био тежак за децу која су цео дан играла по сунцу, домаћин је био бољи и из прекида два минута пре краја меча постигао погодак. Колонијаши су имали задњи напад и прилику да евентуално изједначе али је умор учинио своје.

Треба имати у виду да је ово млада генерација и да им је ово тек трећи турнир на коме наступају, тако да је тренер Урош Милојевић презадовољан како су деца играла и као су се деца понашала на терену и ван њега.

Пошто су утакмице игране на терену ФК Задругара из Доње Трепче, а ту се налази позната Атомска бања искористили су паузу и направили мали излет са децом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fk-kolonija-2011-godiste-drugo-mesto-na-turniru-u-cacku/