ФОРМИРАНА НОВА ПОЛИТИЧКА ГРУПАЦИЈА – „САВЕЗ ЗА ЈАКУ СРБИЈУ“

Савез за јаку Србију“ је нова политичка групација, која је формирана у Kрагујевцу. Ту Унију група грађана и појединаца основали су већином бивши чланови Тадићевог СДС-а из Врања, Kрагујевца, Тополе, Младеновца, Смедеревске Паланке, Баточине, неких београдских општина, Раче и Kнића.

„Суштина је да у нашем парламенту нису заступљени сви региони подједнако, а много више људи живи ван Београда него у њему. Суштина је да ми удружени у један савез се боримо тако здружени на будућим републичким изборима кад им дође време. Ми ћемо бити опозиција и власти и садашњој опозицији за све оно што није добро“, поручио је оснивач савеза Владимир Максимовић.

Све организације савеза наставиће да на локалу делују аутономно и у најбољем интересу за своју заједницу, а кроз савез ће се борити за Јаку Србију и једнака права свих грађана.

Разлог за формирање Савеза за јаку Србију је потреба за удруживањем свих политичких фактора. локалних организација, група грађана и појединаца који сматрају да могу да допринесу напретку и развоју наше земље, поручују из Савеза за јаку Србију.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/formirana-nova-politicka-grupacija-savez-za-jaku-srbiju/

1 comment

    • mile on 15/02/2017 at 07:06

    Dusica se opet udomila. Koja je to stranka po redu? E moj Tadicu koga si ti drzao u stranci.

Komentari su onemogućeni.