(ФОТО) МЕШТАНИ ГОЛОБОКА СОПСТВЕНИМ СРЕДСТВИМА РЕНОВИРАЛИ АМБУЛАНТУ У СВОМ СЕЛУ

Из Голобока нам стиже још један леп пример слоге и заједништва који је допринео да сеоска амбуланта добије леп изглед и пријатан ентеријер. Наиме, мештани Голобока су организовали једну хуманитарну акцију у свом селу како би прикупили новчана средства за обнову амбуланте.

 Акција је уродила плодом и амбуланта је сада завршена а на фотографијама можете видети да је сада унутрашњост и спољашњост амбуланте много лепша и пријатнија. Акцију су помогли и привредници из Голобока који су донирали средства за лимени кров на амбуланти и олуке. Остала новчана средства која су прикупљена од мештана су употребљена за израду фасаде, комплетно кречење просторија и постављање плочица у целом објекту.

У плану је да се у наредном периоду прикупе и средства за замену комплетне столарије али оно што је тренутно најнеопходније је један ормар за лекове, па уколико је неко спреман да подржи ову лепу акцију и помогне донацијом може да контактира месну канцеларију у Голобоку.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/foto-mestani-goloboka-sopstvenim-sredstvima-renovirali-ambulantu-u-svom-selu/